Frågor och svar

Mijkka:
"Hur mycket tjänar du i månaden på ditt jobb och om man lägger till ditt studiebidrag? Du värkar spendera mycket pengar på kläder och mat:) "
 
Vill inte att ni ska missuppfatta detta inlägget med skrytning, flera har  frågat och jag är öppen med det, min ekonomi och mina val.
 
svar:  Ja jag jobbar somsagt på ICA i kassan, jag jobbar alltid kvällar så tjänar alltid ob ( det betyder dubbel så mycket än vanlig timpeng) Min lön är alltid olika men när jag jobbat som mest så kan jag få en lön på ca 3000 plus studiebidrag i månanden och som minst tjänar jag väl... 1500 kanske.  Det räcker inte långt till hyra och leva ensam men det är väldigt bra och ha som extra fickpengar. Om jag skulle förlora jobbet vilket jag inte tror jag kommer göra så skulle jag nog inte klara mig när jag snart haft lön regelbundet i 10 månader ... tanken är huva..... men somsagt jag jobbar väldigt ofta så det blir en del.
Dumt nog väljer jag att spendera pengarna på dåliga saker, jag är väldigt dålig på att köpa kläder, skor osv.. jag går alltid ut och äter eller köper cigg för pengarna och röker man som jag oftast brukar göra 1 paket på 2 dagar ungefär så ryker 100 spänn på 4 dagar .. ja flera hundra blir det i längden så mina pengar försvinner på noll.. min senaste lön försvann på en vecka så har levt på 600 i en vecka nu tror jag men nu är dom borta och jag har endast 11 kronor kvar på kontot, och det ska jag leva på i 5 dagar till.
Visst blir det så att man har pengar och sen tänker man.. vad fan har jag gjort med pengaran egentligen? vad köpt jag?
 
 
 
Postat av: Anonym

varför jobba när man har en farsa som är miljonär :p xS

2013-02-20, 17:43:57 -
Postat av: Anonym

Det där va inte snällt kommenterat där uppe, man säger inte så där! Kram Från Mariea! <3

2013-02-20, 18:03:45 -
Postat av: pissedof.

men ditt jävla slynhelvete kan du hålla igen käften innan jag gör de åt dig ? SLUTA SKRYT SÅ JÄVLIGT åk hem till göteborg igen för fan

2013-02-20, 18:19:55 -

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: