För exakt ett år sedan..

sätt på låten The Goo Goo Dolls – Iris ( en av min morfars favoritlåtar) och läs igenom texten samtidigt som ni lyssnar på låten, om ni orkar♥


För exakt ett år sedan
Kom min mamma och pappa in och berättade att min morfar hade blivit inlagd på sjukhuset i indien (akut) han hade sagt till personalen att han inte ville att jag och min familj skulle få reda på något .. men dom ringde och berättade det ändå. Jag tänkte att morfar är stark och att han kommer klara sig igenom detta utan problem! För han har blivit inlagd förut och alltid fixat det galant.. 1 dag gick och morfars kompis Angelina kom till sjukhuset men hon sa inte till honom att vi visste om något, men han hade sagt " om jag dör så ska du hälsa frida att jag älskar henne så mycket"
Min morfar blev allt mer sjukare och när dag 2 var kommen så ringde min mamma mig klockan 8 på morgonen med gråt i halsen och berättade att morfar hade somnat in.. 04.30 på morgonen hade han gått bort, jag sov hos emy så det va därför hon ringde. Jag vart helt chockad .. jag förstod inte vad som hade hänt riktigt allt  gick så snabbt! 2 dagar och sen var min morfar borta föralltid.. kom ihåg sista gången jag fick krama om honom och det var den 26 december 2010. Idag sitter man och tänker  " tänk så hade jag vetat de då, att jag aldrig mer skulle få träffa honom"
Jag var alltid hos min morfar varje sommar, delade nästan hela sommarlovet med honom och firade varenda jul med honom och denna julen var han inte med oss vilket kändes jättekonstigt..  saknar honom så otroligt och det känns så himla konstigt att en person bara försvinner så å att man aldrig aldrig aldrig mer kommer få träffas. Begravningen var nog det jobbigaste.. musiken gjorde allt bara värre men det ska såklart vara sorgligt men jag klarade verkligen inte av det.. jag gick upp och la en ros på morfars kista och väntade tills alla hade gått så det bara var jag och han kvar. Jag berättade hur mycket jag älskade honom, lade dit en till ros och pussade kistan och viskade " jag älskar dig vi ses snart" under dessa minuterna kände jag verkligen hur värmen åkte igenom min kropp och att han var med mig. Jag gick baklänges ifrån kistan ut mot kyrkans dörr och sa "hejdå morfar", stängde till porten och gick ner mot huset där det serverades fika och kaffe .. minnesstund dvs.

Detta var nog bland det värsta som har hänt i mitt liv.. att förlora en person som står en så nära♥
Idag ska jag tända ljus för min morfar, jag älskar dig!♥
Den bilden med tavlan på golvet som är sprucken

Den dagen hade jag och mamma tjaffsat lite.. och när jag stod och dammsuga längst ner i vardagsrummet och tänker på morfar så kollar jag upp och ser hur tavlan glider ner på golvet och får en spricka i sig.. jag tror de va en varning åt mig att jag inte ska hålla på å bråka med henne. Blev jätterädd och sprang ut och väntade tills mamma kom hem.älskade ängel♥Yiruma – River Flows In You

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: